Спеціальні потреби

День соборності в он-лайн репортажах українців


22-го січня Україна відзначила День соборності.

Напередодніы свята у п’ятницю Українська Служба Голосу Америки анонсувала он-лайн акцію «Громадський Репортер». Кожен бажаючий міг брати участь у висвітленні Дня соборності в своєму місті, надсилаючи власні коментарі, відео та фотознімки на сторінки Час Тайму на сайтах facebook.com та twitter.com.

В результаті активності численних людей, які виявили бажання розказати, яким вони бачили День соборності, 22-го січня сторінка Час Тайму на facebook.com стала джерелом унікальних репортажів.

Наприклад, киянин Максим Кузьменко протягом суботи вів twitter трансляцію із центральних площ Києва. Надсилаючи фото та коментарі, він також розповідав, про що говорять на вулицях Києва.

До нас надходили матеріали з Києва, Львова, Кіровограда, Житомира та міста Червонограда Львівської області.

Приміром, фоторепортаж львівянки Юлії показав, як мешканці міста Лева формували ланцюг єдності.

Сергій Бусікевич оперативно інформував інтернет користувачів про святкове Віче у Червонограді.

Фоторепортажі з київських акцій на мості Патона, Софійській площі та зі святкових заходів надали Тетяна Сергієнко та Геник Банашинський. Очевидці подій також першими повідомили про заяви політиків, виголошені на акціях, та надіслали відео звіти.

Так, власне розслідування провів та зафіксував на камеру Віталій Манько. Він відзняв емоційні розмови групи мітингувальників після одної з акцій в центрі Києва.

Переглянути ці відео та фоторепортажі, можна на сторінці Час Тайму на сайті Facebook.com.

Ми дякуємо всім, хто зацікавився акцією «Громадський Репортер» і висвітлював День Соборності разом з Голосом Америки.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Інше за темою

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG