Спеціальні потреби

В Європі арештовано одинадцятьох імовірних терористів


Антитерористичні заходи в Бельгії
Антитерористичні заходи в Бельгії

Поліція в трьох європейських країнах арештувала 11 людей, запідозрених у плануванні атак та у вербуванні майбутніх терористів.

У вівторок бельгійська прокуратура заявила, що запідозрених осіб затримано під час операції у Бельгії, Нідерландах і Німеччині.

Прокуратура каже, що для обміркування планів про атаку деякі із затриманих користувалися екстремістською Інтернет-сторінкою. Інших запідозрено в тому, що вони вербували людей до чеченської терористичної організації.

Повідомлено, що ідеться про бельгійця, марокканця, голландця або росіянина. Більшість із них – це чоловіки віком від двадцяти до сорока років.

Нідерландська прокуратура заявила, що трьох голландців, віком у 25, 26 і 28 років, затримано в Амстердамі. Брюссель уже попросив, щоб їх було видано до Бельгії.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG