Спеціальні потреби

У Конгресі США поновлюються дебати щодо закону про медичну опіку


Дебати у Палаті представників щодо відміни медреформи
Дебати у Палаті представників щодо відміни медреформи

У, по суті, символічному жесті, республіканці у Палаті представників вдаються до заходів щодо відміни закону про реформу системи медичної опіки, який схвалив Конгрес попереднього скликання і підписав президент Обама.

Дебати у цій справі поновлюються сьогодні. Скасування закону є одним з головних ініціатив конгресменів-республіканців і це питання стоїть на першому місці їх порядку денному з часу коли цього місяця вони перебрали контроль у Палаті представників.

Як гадається, законодавство про відміну закону про реформування системи медичної опіки, буде прийнято під час заполанованого на середу голосування. Проте, навряд чи його схалить контрольований демократами Сенат. Крім цього, президент Обама вже пообіцяв накласти на нього вето.

Згідно з результатами нового опитування, проведеного Університетом Квінніпіак (Quinnipiac), 48 відсотків американців виступають за скасування закону, 43 відсотки його підтримують.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG