Спеціальні потреби

У США відзначили «Національний день служіння»


У США відзначили «Національний день служіння»
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:10 0:00

Remember June Fourth commemoration speaker Wang Dan, one of the most prominent of the Tiananmen Square student leaders, Washington, DC, June 1, 2014. (Zhi Yuan/VOA)2014年6月1日,华盛顿特别行政区,天安门广场学生领袖的主要人物之一、勿忘六四纪念会发言人:王丹(美国之音致远)<br /> &nbsp;

Президент Обама і перша леді Мішель Обама в «Національний день служіння» відвідали початкову школу у столиці. Там вони фарбували книжкові полиці. Тим часом у передмісті Лос-Анджелеса, волонтери у одній з місцевих церков висаджували квіти у той час, як інші зносили дитячі пелюшки до центру допомоги бездомним. Волонтер Патрік О’Коннор каже, що їх громада робить і багато інших справ:

«Люди приносять їжу, допомагають прикрашати місцевість, працюють у школах, садах. Тут багато чим можна допомагати».

У Вашингтоні, Челсі Клінтон – донька колишнього президента США Біла Клінтона і Держсекретаря США Гілларі Клінтон заохочувала людей брати активну участь у житті громади і, молодь у місті Пасадена – штат Каліфорнія, якраз потребувала цього заохочення. Вони садили дерева у місцевій школі.

«Ми намагаємося покращити зовнішній вигляд школи. Ми садимо квіти чи дерева, або ж щось фарбуємо. Чи навіть просто прибираємо», - говорить волонтер Вейн Бартон.

«Люди приносять їжу, допомагають прикрашати місцевість, працюють у школах, садах. Тут багато чим можна допомагати»
Патрік О’Коннор, волонтер
У штаті Мериленд братство Альфа-Фі-Альфа Африкансько-Американського коледжу святкувало день Мартина Лютера Кінґа. Його вчинки дуже надихають, говорить керівник місцевої благодійної організації Синтія Джілес:

«Дуже багато людей мають певні проблеми, чимало речей у житті вони б хотіли виправити, тож нам треба починати вже сьогодні і У місцевому клубі хлопців і дівчат одні волонтери фарбували, а інші перекопували бур’яни на грядці. Волонтерка Флор Брекстон говорить, що все це покращує її громаду:

«Це лише один зі способів, як ми можемо працювати у команді, як одна сім’я, як громада, і зробити щось корисне для суспільства».

поступати так протягом всього року».

Волонтери кажуть, що такі спільні громадські проекти дозволяють сусідам ближче познайомитися і, звісно ж, ідуть на користь усій громаді.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG