Спеціальні потреби

Україна знову на сторінках американської преси


Україна знову на сторінках американської преси
Україна знову на сторінках американської преси

У середу 1-го лютого читачі популярної газети «Вашингтон Пост» змогли дізнатися багато цікавих речей про Україну. Наприклад те, що перший комп’ютер в Європі був зроблений українцем Сергієм Лебедєвим. Серед іншого столичне видання розповіло про можливості інвестувати в сільське господарство України. Ініціатором публікації стало посольство України у США.

У рекламному додатку, на шістьох повноформатних сторінках розміщені статті про економічний розвиток України, українсько-американські відносини, туризм та бізнес, а також інтерв’ю з відомими американцями українського походження тощо.

Посольство України у Вашингтоні розповіло «Голосу Америки», що публікація присвячена до 20-ої річниці визнання Сполученими Штатами незалежності України та встановлення дипломатичних відносин між країнами. Над реалізацією ідеї працювали МЗС України, зокрема українська дипломатична місія в США, як також інші міністерства та відомства.

Редакція газети «Вашингтон Пост» не долучалася до підготовки матеріалів. Подібні додатки про свої країни часто друкують Росія, Китай, Казахстан та інші держави.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG