Спеціальні потреби

Розкажіть як проходить День соборності в Україні


Розкажіть як проходить День соборності в Україні
Розкажіть як проходить День соборності в Україні

22-го січня Україна відзначає День соборності, цього дня у 1919-му році возз’єдналися Західна та Східна Україна.

Президент України Віктор Янукович розпочне офіційні урочистості покладанням квітів до пам‘ятників Тарасу Шевченку та Михайлу Грушевському. У церемонії також візьмуть участь спікер Володимир Литвин, прем‘єр-міністр Микола Азаров, депутати, представники громадськості.

Тим часом опозиційні політичні сили та громадські організації у суботу 22-го січня планують проведення масових акцій у різних містах України. Зокрема найбільші мають пройти у Києві. Опозиційні сили очікують, що на Софійську та Контрактову площу, де відбудуться акції, вийдуть до 60 тисяч людей.

Також на Майдані Незалежності на українців чекає концертно-розважальна програма.

Якщо Ви плануєте брати участь у відзначенні Дня соборності у Києві та інших містах поділіться своїми спостереженнями з «Голосом Америки».

«Голос Америки» пропонує вам стати нашим ГРОМАДСЬКИМ РЕПОРТЕРОМ та розказати цілому світу через сайт Української служби та наші сторінки у соціальних мережах Facebook та Twitter про те, що відбувається в українських містах. Фотографуйте, знімайте відео, пишіть коментарі і надсилайте їх нам.

22-го січня світ на сторінках «Голосу Америки» може побачити Україну Вашими очима.

ЯК СТАТИ ГРОМАДСЬКИМ РЕПОРТЕРОМ «ГОЛОСУ АМЕРИКИ»:

1. На Facebook. Протягом 22-го січня надсилайте ваші повідомлення з масових акцій, а також фото та відео на сторінку «Голосу Америки» на Facebook - http://www.facebook.com/chastime.

Цього дня сторінка працює як канал для повідомлень з Дня соборності. Для того, щоб мати можливість дописувати на «стінку» сторінки – вам треба стати її прихильником.

2. На Twitter. Повідомте нам @chastime про те, що будете вести трансляцію подій на масових акціях. Ми слідкуватимемо за вашим twitter-ом та робитимемо передруки повідомлень. Наша адреса – http://twitter.com/chastime.

3. Писати про те, що відбувається в Україні 22-го січня також можна в коментарях до цієї новини. Протягом суботи ми постійно оновлюватимемо сторінку.

4. Ви також можете надсилати Ваші повідомлення, фото та посилання на відео на наш редакційний e-mail: holos@voanews.com.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в YouTube

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в YouTube

XS
SM
MD
LG