Спеціальні потреби

Новий рік на Таймс-Сквер у Нью-Йорку зустріне понад мільйон людей


Перехожих на Таймс-Сквер дощ конфетті покрив вже у середу
Перехожих на Таймс-Сквер дощ конфетті покрив вже у середу

Нью-Йорк готується до зустрічі Нового року. Організатори святкування проводять останні тестування обладнання і генеральні репетиції. Серед них і досить незвичні.

У середу та четвер перехожі на Таймс-Сквер у Нью-Йорку несподівано для себе потрапляли під дощ з конфетті. Виявляється організатори свята випробовували конфетті на так звану повітряність. Конфетті тест пройшли, а діти, що несподівано стали свідками підготовки до зустрічі Нового року, мають про що тепер розповідати своїм друзям.

Очікується, що цього року на Таймс-Сквер у Нью-Йорку збереться понад мільйон людей, аби разом зустріти новий 2011-ий рік. У цей вечір, з вікон будинків навколо площі, на натовп буде скинуто майже тонну кольорового паперу. Деякі з конфетті матимуть новорічні побажання написані понад двадцяти п’ятьма різними мовами людьми з багатьох країн світу.



  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG