Спеціальні потреби

Екстремісти «Ісламської держави» вбили ще щонайменше 50 іракців


Викрадені ісламістами
Викрадені ісламістами

Згідно з повідомленнями, бойовики екстремістського угруповання «Ісламська держава в Іраку та Леванті» стратили щонайменше 50 представників місцевих племен в іракській провінції Анбар. Це зроблено в рамках кампанії масових убивств тих, хто виступає проти правління ісламістів.

Місцеві джерела повідомляють, що розстріл мусульман-сунітів з племені Албу Німр стався в п’ятницю.

Кілька днів тому іракські офіційні особи заявили, що у масовій могилі неподалік міста Рамаді знайдено тіла 150 осіб. Понад 70 тіл покинуто неподалік міста Гіт. Місцеві суніти виступають проти наступу екстремістів у напрямку Багдада.

За словами очевидця, один із бойовиків «Ісламсьої держави» заявив, що страти застосовуються для покарання кожного, хто виступає проти угруповання «Ісламська держава» в Іраку та Леванті». Слід підкреслити, що бойовики ІДІЛ також – мусульмани-суніти.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG