Спеціальні потреби

Іран заперечує повідомлення про замах на Ахмадінеджада


Іранські державні засоби масової інформації спростували повідомлення про те, що президент Махмуд Ахмадінеджад був об’єктом гранатної атаки у середу.

На консервативному вебсайті (khabaronline.ir) повідомляється, що Ахмадінеджад залишився живим після вибуху, який стався коли президентський кортеж проїжджав західним регіоном Хамедан. Інформаційне агентство «Reuters» та телеканал «Аль-Арабія» також назвали інцидент замахом на життя іранського лідера, покликаючись на джерело в адміністрації Ахмадінеджада.

Одначе, державні ЗМІ Ірану твердять, що жодної атаки не скоєно.

За повідомленням іранського агентства новин «Фарс», запущено феєрверк, аби привітати цим президента в Хамедані і, що одну особу затримано.

Державні медіа повідомляють, що Ахмадінеджад вже здійснює третю поїздку до Хамедана з метою розгорнути проекти, які «задовольнятимуть потреби місцевого населення».

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG