Спеціальні потреби

В Індії посилюють антитерористичні заходи безпеки


Поліція перевіряє багаж іноземних туристів у Мумбаї
Поліція перевіряє багаж іноземних туристів у Мумбаї

Індійські органи влади посилюють заходи безпеки після того, як надійшла інформація про плановану терористичну атаку під час відзначень Нового року.

Офіційні особи повідомили, що вони отримали розвідувальну інформацію, яка вказує, що базована в Пакистані організація Лашкар-і-Тайба планує атаку від час новорічних відзначень у п’ятницю або в суботу.

Додаткові сили безпеки вже надіслано до аеропортів і на залізничні вокзали по всій країні, тоді як поліція в Мумбаї проводила обшуки в домах.

Заходи безпеки також посилено в курортному штаті Гоа.

Офіційні особи кажуть, що вони також посилюють заходи в місцях, які відвідав американець пакистанського походження Дейвид Гідлі, екстреміст Лашкар-і-Тайби, який допоміг підготовити терористичні атаки в Мумбаї у 2008 році. У відповідальності за ці атаки Індія звинувачує саме Лашкар-і-Тайбу. Тоді загинуло 166 людей.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG