Спеціальні потреби

Перша леді США підкорює Європу





Протягом кількох останніх днів провідною темою на шпальтах європейської преси був економічний саміт Великої двадцятки. Втім не менше уваги привернула до себе перша леді США Мішель Обама. Критики кажуть, що Мішель в Європі мала не менший успіх, ніж її чоловік.

Під час перебування у Лондоні Мішель Обама відвідала школу для дівчат. В країні, яка асоціюється зі стриманістю і зарозумілістю, перша леді дозволила собі проявити емоції. Її щирі слова і обійми були не менш зворушливими для школярок. Перша леді поділилася своєю власною історією Попелюшки, яка привела її із передмістя Чикаго у Білий дім:

«Я хочу, щоб ви знали, що у нас дуже багато спільного. Ніщо у моєму минулому не свідчило про те, що сьогодні я стоятиму перед вами як перша афро-американка у ролі першої леді США».

Мішель Обама прийшла в цю школу, аби ще раз наголосити, наскільки важливою є освіта для жінок у всьому світі. Однак, у Лондоні, увагу звертали не стільки на те, що говорить перша леді, але на те, як вона виглядає.

Редактор британського журналу моди Александра Шульман зазначила:

«Я, як і всі інші в цій країні, зараз просто неймовірно захоплена нею. Я думаю, вона нічого не може зробити погано. Якщо чесно, то вона може надіти навіть мішок, і в ньому виглядатиме бездоганно».

А сама перша леді із задоволенням справлялася зі своєю роллю і, як виглядає, обраний нею шлях дипломатії приносить їй беззаперечний успіх.

Інше за темою

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG