Спеціальні потреби

Документи Пандори підвищують важливість боротьби з корупцією на міжнародному рівні- Білий Дім


Згадка про президента Зеленського у розслідуванні офшорів, проведених Міжнародним консорціумом журналістів-розслідувачів, не змінять діалогу між Києвом та Вашингтоном, але підвищує для президента Байдена важливість питання посилення фінансової прозорості у світі. Про це Голосу Америки під час брифінгу у Білому домі сказала речниця адмінітсрації Джен Псакі.

«Президент Байден відданий справі підвищення прозорості як в американській так і в міжнародній фінансових системах. Він наполягає на цьому в рамках своєї внутрішньому політики. Також на міжнародних форумах він зосередив увагу на важливості зрівняти правила гри, зменшити корупцію та переконатися, що ми робимо це як скоординоване міжнародне товариство. Я б не сказала, що ці звинувачення міняють діалог між Вашингтоном та Києвом. Скоріш, вони роблять це питання більш важливим на міжнародному порядку денному, - сказала Псакі.

Читайте також: "Світові лідери реагують на журналістське розслідування офшорів – Pandora Papers"

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG