Спеціальні потреби

Активісти: в результаті авіаударів в Сирії загинуло 14 екстремістів


Сирійські активісти повідомляють, що в результаті очолених США повітряних проти нафтових установок, контрольованих угрупованням Ісламська держава, в північно-східному районі Сирії загинуло 14 екстремістів і п’ятеро цивільних.

Базована у Великобританії організації Syrian Observatory for Human Rights повідомила в четвер, що нічні авіаудари були скеровані проти районів Дейр ез-Зор і аль-Гасаке.

У середу американські літаки, а також ВПС Саудівської Аравії і Об’єднаних Арабських Еміратів провели 13 повітряних ударів у східному районі Сирії в рамках операції проти угруповання ІДІЛ.

Центральне командування американських військ, яке керує операціями на Близькому Сході, заявило, що атаки зосереджувались на невеликих нафтопереробних заводах, які постачають щодня екстремістам до двох мільйонів доларів прибутку.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG