Спеціальні потреби

Південна Корея і США розпочали щорічні військові начання


Південна Корея і Сполучені Штати розпочали щорічні спільні військові навчання з метою вдосконалення співпраці на випадок вторгнення військ Північної Кореї.

Хоча військові навчання, які розпочалися в понеділок, в основному ведуться на комп’ютерах, у них бере участь також понад 80 тисяч південнокорейських та американських військовослужбовців.

Пхеньян звичайно гнівно реагує на військові навчання на території Південної Кореї, називаючи їх підготовкою до війни. Однак цього разу реакція приглушена, за всіма ознаками, з огляду на те, що напруження на Корейському півострові, як здається, зменшується.

Минулого тижня Північна і Південна Кореї погодились докласти зусиль для відкриття спільної промислової зони. Пхеньян також погодився взяти участь у переговорах про зустрічі родин, які були розділені внаслідок Корейської війни.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG