Спеціальні потреби

Президент Обама збільшує перевагу над Ромні у штатах Флорида і Огайо


U.S. battleground states in the 2012 presidential election
U.S. battleground states in the 2012 presidential election
Президент Барак Обама збільшив свою перевагу над кандидатом у президенти від Республіканської партії Міттом Ромні у штатах Флорида і Огайо. Це два найважливіші штати у цьогорічній президентській кампанії.

Оприлюднені в середу результати опитування громадської думки вказують, що Обама заручився підтримкою понад половини виборців в обох штатах. У Флориді президента підтримує 53% виборців, а Ромні – 44% , в Огайо президент заручився підтримкою також 53%, а Ромні – 43%.

Опитування, проведене Університетом Квінніпіак, CBS News і газетою «Нью-Йорк таймс», також вказує, що Обама втримує понад 10-відсоткову перевагу в третьому важливому штаті – Пенсильванії, де його підтримує 52 відсотки виборців, а Ромні – 42 відсотки.

Помічник директора Інститут опитування Університету Квінніпіак Пітер Браун сказав, що ці дані віддзеркалюють «поганий тиждень для Ромні у засобах масової інформації».
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG