Спеціальні потреби

Ромні підкреслює різницю між своєю політикою і політикою Обами


Кандидат у президенти США від Республіканської партії Мітт Ромні підкреслює різниці між собою і президентом Бараком Обамою щодо ролі уряду. Таким способом він намагається зменшити наслідки скандалу, пов’язаного відеозаписом, на якому він сказав, що більшість виборців, що підтримують президента Обаму, вважають, що їм належаться пільги, фінансовані платниками податків.

У статті, надрукованій в середу газетою «USA Today», Ромні заявив, що президентство Обами принесло «застійну економіку, яка закріплює залежність людей від уряду». Він поширив цю тему протягом дня під час збирання коштів у місті Атланта у штаті Джорджія, кажучи своїм прихильникам, що політика Обами «вб’є американське підприємництво, яке підняло нашу економіку протягом років».

Він наполягав, що, хоча і він, і президент Обама дбають про бідних і середній клас, саме його політика, а не політика Обами, насправді допоможе їм.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG