Спеціальні потреби

Торнадо забрали життя щонайменше семи людей у штатах Міссурі та Арканзас


Щонайменше 40 торнадо пронеслися американськими штатами. На кадрах, які находять із зони лиха – зруйновані вщент будинки, люди, які вишукують вціліле майно серед руїн. Швидкість вітру досягала 256 кілометрів на годину. Щонайменше семеро людей загинуло у штатах Міссурі та Арканзас, десятки – отримали травми. В деяких місцях людей вчасно не попередили про наближення стихії.

Багатьом мешканцям штату Міссурі в перший день Нового року довелось розбирати руїни власних будинків та життів. На свята десятки торнадо вдарили по п’яти штатах. Природна стихія заскочила людей зненацька. Часу на втечу практично не було.

У маленькому містечку Цинцинаті у штаті Арканзас загинуло троє людей. В Колорадо Спрінґс через погану погоду зіткнулись одночасно 20 машин. На автошляхах Айови рух став фактично неможливим.

У Каліфорнії, натомість, розгрібають з доріг завали бруду, на штат насуваються нові дощі.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Інше за темою

Відео - найголовніше

МВФ: Важливо, щоб українські біженці повернулись. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:00:25 0:00
XS
SM
MD
LG