Спеціальні потреби

Сирійські активісти повідомляють про збройні сутички


Активісти сирійської опозиції повідомляють про збройні сутички у вівторок в різних районах країни, включно з найбільшим містом Сирії Алеппо.

Базована у Великобританії організація Syrian Observatory for Human Rights повідомила, що урядові війська обстрілювали кілька районів Алеппо і що солдати ведуть бої з повстанцями в самому місті.

Організація Syrian Observatory for Human Rights, яка у своїх повідомленнях посилається на очевидців усередині країни, і які не можуть бути підтверджені з приводу обмежень на діяльність іноземних ЗМІ, кажуть що сили президента Башара аль-Асада, також обстрілюють деякі райони провінції Дараа і влаштовують там рейди.

Активісти повідомляють, що сутички сталися в кількох районах Дамаска і в провінції Гомс.

Тимчасом у понеділок генеральний секретар ООН Пан Гі Мун заявив, що він особливо занепокоєний з приводу впливу артилерійського обстрілу та застосування важкої зброї на цивільне населення Сирії. Він також закликав аль-Асада, щоб той обіцяв не застосовувати хімічної зброї за будь-яких обставин.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

Підсумки візиту держсекретаря Блінкена до Києва. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:47 0:00
XS
SM
MD
LG