Спеціальні потреби

Сирійські активісти повідомляють про бої в районі Алеппо


Активісти сирійської опозиції повідомляють, що в північному місті Алеппо продовжуються бої між повстанцями та урядовими військами. Ще кілька днів тому це місто не було охоплене повстаннями проти президента Башара аль-Асада.

Активісти кажуть, що у вівторок у кількох районах міста ішли важкі бої. Вони також повідомили про атаку урядових сил на центральну в’язницю в місті, в результаті чого загинуло щонайменше восьмеро в’язнів.

Опозиційний Місцевий координаційний комітет заявив, що у вівторок урядові війська обстрілювали райони навколо столиці країни, а також міст Дейр-ез-Зор і Гомс.

Тимчасом президент Барак Обама разом з іншими світовими лідерами застеріг Сирію від застосування хімічної зброї. У понеділок він сказав, що Асад нестиме відповідальність, якщо Сирія застосує отруйний газ або іншу хімічну зброю.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG