Спеціальні потреби

Поширюються пошуки зниклого пасажирського літака Боїнг-777


Малайзія повідомила в понеділок, що пошуки зниклого пасажирського літака продовжуються уздовж як північного, так і південного повітряних коридорів, куди, як вважається навмисне скеровано літак.

Міністр оборони країни Гішаммуддін Гуссейн заявив, що в пошуковій операції в повітрі, на воді і суші на території 11 країн беруть участь представники 26 країн. Операція охоплює десятки мільйонів квадратних кілометрів.

Експерти вважають, що Боїнг-777 полетів на північ у напрямку Центральної Азії, або на південь, у напрямку відкритого Індійського океану після того, як він зник з екранів радара 8 березня.

Прем’єр-міністр Австралії Тоні Абботт заявив у понеділок, що, на прохання прем’єр-міністра Малайзії Наджиба Разака він погодився очолювати пошуки на південному напрямку. Однак він додав, що в його країні не було помічено жодних ознак, що літак з 239 особами на борту наблизився до повітряного простору Австралії.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG