Спеціальні потреби

Путін: Росія мусить «оновити демократію», але обережно


Учасники московського протесту в Москві
Учасники московського протесту в Москві

Прем’єр-міністр Росії Володимир Путін, який кандидує на третій президентський термін, визнав, що росіяни хочуть мати більший голос в уряді та оновити політичну систему країни.

У статті, надрукованій у щоденнику «Коммерсант», Путін визнав, що уряд не задовольнив вимог народу, щоб мати в ньому більший голос.

Путін заявив, що російське громадянське суспільство «непорівняльно доросліше, активніше і відповідальніше» та що уряд мусить наздогнати зростаючу громадську активність. Проте він застеріг від пошуків будь-якого зовнішнього зразка і наполягав, що країні потрібен сильніший федеральний центр.

Стаття з’явилася після масового мітингу в суботу, на якому взяли участь десятки тисяч людей під гаслами «Росія без Путіна. Проте деякі люди виступали на підтримку уряду. Путін, як здається, вийде переможцем на запланованих на четверте березня президентських виборах.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG