Спеціальні потреби

Від ракетного удару в Пакистані загинули 24 екстремісти


Американський безпілотний літак
Американський безпілотний літак

У хайберському регіоні в Пакистані від американської ракетної атаки загинули щонайменше 24 особи. Пакистанські офіційні особи повідомили, що американські ракети уразили три місця в долині Тірах.

У тому районі свої бази має місцеве екстремістське угруповання Лашкар-е-ісламі, яке пов’язане з пакистанським Талібаном. За повідомленнм Французького інформаційного агентства, пакистанські посадовці сказали, що ракети уразили щонайменше один табір, який належить цьому угрупованню.

День раніше пакистанські офіційні особи заявили, що в результаті американської ракетної атаки загинуло щонайменше семеро імовірних екстремістів.

Раніше більшість імовірно американських ракетних атак трапилася в Північному Вазиристані, поблизу кордону з Афганістаном, де, як вважається, свої бази мають і ведуть діяльність екстремістські угруповання аль-Кайда і Талібан.

Пакистан офіційно протестує проти таких ударів. Американські офіційні особи також не коментують ударів, кажучи лише, що це важлива зброя в боротьбі з терористами.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG