Спеціальні потреби

Кандидати у президенти США продовжують кампанію у штаті Вірджинія


Після ведення виборчої кампанії у надзвичайно важливому штаті Огайо, президент Барак Обама і його суперник від Республіканської партії Мітт Ромні продовжують кампанію у черговому важливому штаті.

Президент відвідує місто Вірджинія-Біч на атлантичному узбережжі, тоді як Ромні вже виступив на зустрічі з ветеранами у вірджинському передмісті Вашингтона.

Результати кількох опитувань громадської думки вказують на те, що Обама має деяку перевагу над Ромні у Вірджинії і кількох інших важливих штатах, і що це може вирішити результати виборів, що відбудуться шостого листопада.

Інститут Ґеллапа повідомив у четвер, що протягом останніх чотирьох днів підтримка як серед зареєстрованих виборців, так і оцінка праці Барака Обами сягають 50% або й більше.

Підтримка Ромні зменшилась після того, як цього місяця оприлюднено таємний відеозапис, у якому показано, як він сказав донорам, що 47% американців, які не платять податків, і без того голосуватимуть за Обаму, вважають себе «жертвами» і що їм належиться урядова підтримка.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG