Спеціальні потреби

У Південній Кореї повідомлено про десяту жертву MERS


У Південній Кореї повідомлено про десяту жертву захворювання, відомого як Близькосхідний респіраторний синдром. В країні поширюється занепокоєння щодо можливих економічних наслідків спалаху хвороби.

Міністерство охорони здоров’я заявило, що найновішою жертвою став 75-річний чоловік, який заразився вірусом під час лікування раку легенів.

Представники охорони здоров’я також повідомили в четвер про 14 нових випадків захворювання. Це вже 122-й випадок інфекції від 20 травня, коли повідомлено про першого хворого.

Ділові кола Південної Кореї повідомили про різке скорочення продажів. Південні корейці побоюються зараження смертельним вірусом, тому уникають крамниць, театрів та інших місць скупчення більшої кількості людей.

У четвер Центральний банк країни на чверть скоротив важливу процентну ставку до 1.5%.

Поки що всі випадки інфекції, про які повідомлено, обмежуються лікарнями. Офіційні особи підкреслюють, що вірус поки що не поширився серед загалу населення.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG