Спеціальні потреби

Тарас Кузьо: Місцеві вибори остаточно зіпсули імідж Януковича


Офіційні результати українських виборів будуть відомі лише наприкінці цього тижня. Водночас західні уряди та оглядачі вже піддали критиці проведення цих виборів. Зокрема, про тиск на кандидатів та спостерігачів з боку органів влади під час передвиборчої кампанії у день голосування розповідає у своєму звіті Національний демократичний інститут США.

Державний департамент США у свою чергу заявив, що рівень відкритості і чесності місцевих виборів в Україні знизився порівняно з попередніми виборами президента. Про те, що місцеві вибори 31 жовтня не відповідали європейським стандартам, заявили члени моніторингової делегації Ради Європи.

Детальніше про сценарії розвитку України після виборів в інтерв’ю «Голосу Америки» розповів дослідник Центру трансатлантичних відносин Університету Джонса Гопкінса Тараса Кузьо.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Інше за темою

XS
SM
MD
LG