Спеціальні потреби

Між угрупованням Гамас та Ізраїлем втримується припинення вогню


Протягом четверга між Ізраїлем і палестинцями втримувалось припинення вогню, хоча вночі стався короткий ракетний обстріл і повітряні удари.

У середу обидві сторони погодились припинити збройні дії на п’ять днів, щоб дати можливість учасникам переговорів, які відбуваються за посередництвом Єгипту, досягти угоди про закінчення конфлікту, який триває вже понад місяць.

Після повідомлення про продовження припинення вогню Ізраїль заявив, що із Сектора Газа було вистрелено кілька ракет, на що їзраїльські сили відповіли авіаударами. Насильство припинилося перед світанком у четвер і не було повідомлень, чи були жертви.

Від початку липня у Секторі Газа загинуло приблизно 1 950 палестинців, з чого більшість цивільні. Загинуло також 67 ізраїльтян – переважно військових.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG