Спеціальні потреби

У США дебютував новий iPhone компанії Еппл


Через три роки після випуску першого у світі iPhone, компанія Еппл у понеділок вкотре підняла планку і представила на широкий загал свою останню новинку – телефон нового покоління iPhone4.

Керівник компанії Стів Джобс у понеділок особисто, як він це зазвичай робить, представляв новий телефон від Еппл. Новина про це була оголошена перед натовпом журналістів і блогерів, яких нараховувалося більше 5000.

Нова модель на 6 міліметрів тонша за попередника, має спереду додаткову камеру, фото спалах, а також потужніший акумулятор, який працюватиме довше. Крім того передня і задня панелі нового iPhone зроблені зі скла яке, на переконання розробників, запобігатиме появі подряпин.

Загалом Стів Джобс оголосив про понад сотню переваг, які матимуть власники нового телефону. Серед них – можливість робити відео монтаж і, навіть, проводити відео чат.

Вартість новинки буде коливатися вже у звичних межах його попередників 200 – 300 доларів, в залежності від вмонтованих опцій, за умови підписання дворічного контракту з компанією мобільного зв’язку.

Інше за темою

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG