Спеціальні потреби

Дедалі більше мігрантів у дорозі до Європи


Мігранти на грецько-македонському кордоні
Мігранти на грецько-македонському кордоні

До Європи далі прямує хвиля мігрантів. Перехід через Угорщину тепер менш проблематичний, ніж минулого тижня, коли ця країна, за всіма ознаками, була готовою робити все можливе, щоб запобігти прибуттю мігрантів до найбагатших країн Західної Європи.

Тепер угорці навіть подають розклад австрійських поїздів для біженців на залізничному вокзалі Келеті в Будапешті. Минулого тижня поліція застосувала сльозогінний газ проти мігрантів, які хотіли відбути до Австрії.

Один спостерігач заявив, що поїзди до Австрії вщерть заповнені мігрантами.

Після прибуття на віденський вокзал Вестбангоф, біженців радісно вітають австрійці, які ефективно спрямовують їх до відповідних потягів для продовжуння подорожі до Німеччини. Дуже мало біженців вирішують залишитися в Австрії.

Чимало мігрантів уже мають своїх родичів у Німеччині, які закликають їх приєднатися до родин.

Німеччина – найбагатша європейська країна – заявила в понеділок, що асигнує 6.6 мільярда доларів з громадських фондів на абсорбцію мігрантів до німецького суспільства. Раніше Німеччина заявила, що прийме 800 тисяч мігрантів.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG