Спеціальні потреби

Прихильники Мурсі не залишили таборів у Каїрі


Прихильники усунутого президента Єгипту Мухамеда Мурсі й далі залишаються у таборах протестувальників у Каїрі, незважаючи на повторні попередження, що урядові сили незабаром захоплять ці місця.

Великі натовпи прихильників Мурсі провели ніч у таборах з понеділка на вівторок, співаючи, помахуючи прапорами і тримаючи транспаранти з вимогами поновлення Мурсі на президентській посаді.

Викладач антропології з Каліфорнійського університету Саба Махмуд заявила Голосу Америки, що тимчасовий уряд не розігнав мешканців таборів, тому що кровопролиття обійшлося б «дуже серйозним політичним коштом».

Проте вона сказала, що Мусульманське братство Мурсі опинилося перед більшою проблемою, ніж повернення свого лідера на посаду після того, як заарештовано головних членів угруповання і заходів з метою замороження його активів, які використовуються для політичної праці і надання послуг суспільству.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG