Спеціальні потреби

Син віце-президента США розповів українцям як подолати корупцію в судах


Джозеф Бо Байден
Джозеф Бо Байден

У Києві в рамках проекту «Форум посла США» з промовою на тему боротьби з корупцією виступив генеральний прокурор штату Делавер Джозеф Бо Байден. Політик, який є сином віце-президента Сполучених Штатів Джозефа Байдена, відомий своїми ініціативами у галузі боротьби з злочинами проти дітей, запобігання сексуальним злочинам, протидії домашному насильству, захисту родин і зниження підліткової злочинності. Українській аудиторії пан Байден розповів про досвід продитії корупції в американському судочинстві.

«Серед іншого суддям потрібно плати достойну зарплатню, щоб у них не було спокуси брати хабарі, або піддаватися зовнішнім впливам. У Сполучених Штатах ми постійно слідкуємо, щоб судді достатньо заробляли, щоб на ці посади приходили кращі з кращих», – зазначив генеральний прокурор штату Делавер Джозеф Бо Байден.

Ронан Ферроу
Ронан Ферроу
А тим часом інший американський посадовець – спеціальний радник держсекретаря США, юрист та правозахисник Ронан Ферроу зустрівся зі студентами Київського національного економічного університету. Ферроу поділився своїм баченням ролі молодих людей у суспільстві та їх можливостями впливати на життя у власній країні. Він також розповів про програми американського уряду, які підтримують молодих людей з власними проектами поширення демократії, освіти та особистого розвитку.

Американський посадовець також поцікавився думкою студентів про те, від кого залежить їхнє місце та роль у суспільстві: від зв’язків батьків чи особистих досягнень. Після зустрічі з українськими студентами, Ферроу сказав, що був приємно вражений креативними ідеями та ентузіазмом молодих українців.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG