Спеціальні потреби

Військові США отримують різдвяні подарунки у зонах бойових дій


Через несприятливі погодні умови, новорічні подарунки отримають із запізненням тисячі американських солдатів, які несуть службу у зонах конфліктів. У цей час року військові бази в Афганістані отримують особливо велику кількість пакунків, адже у такий спосіб рідні та друзі військовослужбовців намагаються передати їм святковий різдвяний настрій.

Це вже десяте Різдво, яке американські військовослужбовці зустріли в Афганістані. Напередодні свята у зону бойових дій надійшло десятки тисяч листівок і пакунків.

Майже дві тисячі тонн подарунків надійшло лише у Кандагар. Піхотинці справились із розвантаженням, після чого головне завдання – доставити все за призначенням. Отримуючи та відкриваючи пакунки, у ці кілька днів військовослужбовці справді відчувають святковий дух Різдва та Нового року. Однак довезти подарунки в умовах війни – завдання не з легких. В Афганістані використовують для цього вертольоти, чи не єдиний спосіб доставити подарунки у найнебезпечніші місця бойових дій.


  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Інше за темою

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG