Спеціальні потреби

Еппл розкрив секрети свого нового Ай-Фону





Компанія Еппл розкрила секрети свого оновленого телефону Ай-Фон, який вийде в продаж наприкінці цього місяця. Крім того компанія порадувала своїх прихильників зниженням цін на популярні моделі комп'ютерів та на Ай-Фони попереднього покоління.
Щорічну конференцію розробників комп’ютерних технологій у Сан Франциско відкрив віце-президент з маркетингу компанії Еппл Филлип Шеллер. Її виконавчий директор Стів Джобс, який традиційно звертався до комп’ютерщиків у попередні роки, вже протягом дев’яти місяців проходить лікування від гормонального дисбалансу, але планує повернутися до роботи вже наприкінці місяця. Втім, його відсутність не завадила компанії представити цього року цікаві, а головне набагато більш доступні за ціною новинки.

За останні два роки кількість користувачів Еппл у світі потроїлась, досягнувши сімдесяти п’яти мільйонів, головним чином завдяки Ай-Фону та Мак-Буку. На цьогорічній конференції компанія представила нову модель Мак-Буку намагаючись потіснити з ринку АйБіЕм.

Як сказав Шеллер, нова модель має все, що користувач очікує від Мак-Бук-Про. Єдина відмінність - ціна. 1199 доларів.

Цей крок є відповіддю загальній тенденції значного падіння цін на ринку комп’ютерів.

Компанія представила – більш швидку модель Ай-фону Три-Джі-Ес - оснащену новими рисами, як-то технологією голосового розпізнавання, покращеною відеокамерою, програмним забезпеченням для відео монтажу та фотоапаратом на три мегапикселі. Продаватиметься Три-Джі-Ес за 199 доларів. А попередня модель Ай-фону стане ще дешевшою – її можна буде купити всього за
99 доларів.

Нова модель Ай-Фону Три-Джі-Ес та новий Мак-Бук з’являться на полицях крамниць вже наприкінці цього місяця.

Інше за темою

XS
SM
MD
LG