Спеціальні потреби

Екс-прем’єр Пакистану вірить у домовленість з президентом


Колишній Прем’єр-міністр Пакистану Беназір Бутто висловила оптимізм щодо досягнення домовленості з Президентом Первезом Мушарафом щодо розподілу влади.

Виступаючи в Лондоні, пані Бутто сказала, що поки що не укладено остаточної домовленості, але переговори тривають. Вона заявила, що в разі досягнення домовленості з Мушарафом її партія не приєднається до інших опозиційних угруповань, які планують зректися своїх мандатів у Парламенті.

Пані Бутто висловила сподівання, що вона одержить документ, який надасть їй амністію від звинувачень у корупції. Амністія є однією з вимог, які висунула Беназір Бутто в рамках переговорів з теперішньою владою. Вісім років тому вона пішла у вигнання, щоб уникнути суду на підставі звинувачень у корупції.

Раніше уряд Президента Мушарафа також висловив оптимізм щодо досягнення домовленості з Бутто. Мушараф сподівається бути переобраним на посту президента у виборах, що відбудуться в суботу, і хоче заручитися підтримкою Народної партії Пакистану, яку очолює Беназір Бутто.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG