Спеціальні потреби

Адрiян Кармазин став керiвником Української служби Голосу Америки


Довголiтнього журналiста-мовника Адрiяна Кармазина, який до недавня був програмним директором Української служби Голосу Америки, призначено її керiвником.

Пан Кармазин поступив на роботу в Українськiй службi Голосу Америки 1988 року, працюючи репортером, перекладачем, диктором, продюсером, як також кореспондентом у Києвi.

На посадi програмного директора, яку вiн обіймав з 1999 року, пан Кармазин був причетним до розширення мережi кореспондентiв Української служби Голосу Америки в Українi, як також спiвпрацi служби з українськими FM-станцiями. Крiм цього пан Кармазин координував заходи для реструктуризацiї щотижневого тележурналу Голосу Америки «Вiкно в Америку» та iнiцiював щоденну телепрограму новин «Час-Time», як також регулярнi прямi включення з низкою телекомпанiй в Українi.

Пан Кармазин народився в Клiвлендi, штат Огайо. Вiн закiнчив Унiверситет штату Огайо iз ступенем бакалавра з iсторiї, а вiдтак отримав у Мічiганському університетi ступiнь магістра у галузi російських та схiдно-європейських дослiджень.

Середнiй тижневий рейтинг радiо- та телепрограм Української служби Голосу Америки в Українi становить 12,7 вiдсотка.

За додатковою iнформацiєю можна звертатися безпосередньо до пана Кармазина електронною поштою за адресою Adrian@VOANews.com. Iнформацiю про програми Української служби Голосу Америки можна одержати, вiдвiдавши її веб-сторiнку за адресою www.VOANews.com/Ukrainian або www.holosus.us.

Голос Америки, програми якого вперше вийшли в ефiр 1942 року, -- мультимедiйний мовник, дiяльнiсть якого фiнансується американським урядом через Раду губернаторiв з питань мовлення (Board of Broadcasting Governors). Голос Америки щотижня передає понад 1,000 ефiрних годин новин, iнформацiйних, освiтнiх та культурних програм, якими охоплює понад 100 мiльйонiв людей в усьому свiтi. Програми передаються 44-ма рiзними мовами, включно з англiйською.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG