Спеціальні потреби

Літаки очоленої Саудівською Арабією коаліції завдають ударів єменським екстремістам


Шиїтські повстанці, відомі як хуті, протестують проти втручання саудівців у справи Ємену
Шиїтські повстанці, відомі як хуті, протестують проти втручання саудівців у справи Ємену

В суботу літаки очоленої Саудівською Аравією коаліції сімнадцятий раз поспіль завдали ударів позиціям повстанців хуті в Адені та в його районі. Аден – головне південне місто, охоплене боями в ході громадянського конфлікту в Ємені. Протягом ночі там загинули щонайменше 22 особи.

Тимчасом племінні бойовики і бойові вертольоти, як вважається, з країн, що входять до складу коаліції, готові захопити містечко Атак, де зосередилися сили хуті і солдати, які підтримують колишнього президента Ємену Алі Абдуллу Салега.

Також в суботу літак Міжнародного Червоного Хреста постачив медичну допомогу до столиці країни Сани. Це вже друга така постача. Більше рейсів з гуманітарною допомогою планують Міжнародний комітет Червоного Хреста і Дитячий фонд ООН.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG