Спеціальні потреби

США і Південна Корея почали спільні навчання в Японському морі


Південна Корея і США проводять спільні військово-морські навчання біля східного узбережжя Корейського півострова для перевірки боєготовності армій двох союзників.

Триденні маневри почалися в понеділок в Японському морі в районі містах Похан. У ході навчань військовослужбовці двох країн будуть відпрацьовувати проведення спільних операцій і виявлення підводних човнів. Крім того, в сценарій маневрів включені протиповітряні і протикорабельні стрільби, а також дії проти балістичних ракет.

З боку Південної Кореї в навчаннях беруть участь 10 бойових кораблів, а ВМС США направили на маневри атомний підводний човен San Francisco і ракетний крейсер Shiloh.

Навчання проводяться на тлі чергових погроз з боку Північної Кореї провести нове ядерне випробування у відповідь на посилення санкцій ООН у зв'язку з грудневим запуском ракети дальнього радіусу дії.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG