Спеціальні потреби

США і Пакистан підписали угоду про постачання військ НАТО


Пакистан і Сполучені Штати підписали угоду про рух через пакистанську територію вантажних машин з постачанням для військ НАТО в Афганістані.

Підписана у вівторок угода офіційно завершує порозуміння, яке дозволяє США постачання для своїх військ в афганській війні уже протягом понад десяти років.

Цього місяця Пакистан наново відкрив два перехідні пункти на кордоні з Афганістаном після того, як вони були закриті протягом семи місяців. Ісламабад закрив шляхи постачання для військ НАТО після того, як у результаті повітряного удару коаліційних військ неподалік кордону з Афганістаном загинули 24 пакистанські військовослужбовці.

У вівторок під час церемонії у Равалпінді американські та пакистанські офіційні особи підписали Меморандум про взаєморозуміння.

У середу голова Міжвідомчого агентства розвідки Пакистану генерал-лейтенант Загірул Іслам матиме зустріч у Вашингтоні з директором Центрального розвідувального управління Дейвидом Петреусом.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG