Спеціальні потреби

Трамп пропонує асигнувати більше коштів на підтримку афроамериканців


Дональд Трамп
Дональд Трамп

Кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп запропонував ряд економічних заходів на підтримку чорнгошкірих американців, більшість яких,згідно з результатами опитувань громадської думки, підтримує його опонента – Гілларі Клінтон.

Під час промови в середу у місті Шарлот у штаті Північна Кароліна Трамп накреслив плани, які полегшили б афроамериканським підприємцям отримання позик і дозволила б містам оголошувати занепалі частини районами стихійного лиха, щоб їх можна було відбудувати.

Трамп заявив переважно білим виборцям, що «надто багато афроамериканців залишилися поза увагою.

Також учора Трамп був у Вашингтоні для участі у відкритті свого нового готелю, який розташований неподалік Білого дому. Гілларі Клінтон піддала критиці те, що Трамп більше уваги приділяє своїм діловим справам, ніж президентській кампанії.

Однак Трамп заявив, що він має право брати участь у різних заходах і запитав, чому ніхто не підддав критиці Клінтон за те, що у вівторок вона була на концерті.

Республіканский кандидат також сказав у середу, що він особисто витратив 100 мільйонів доларів на свою кампанію і готовий витратити навіть більше, якщо буде цьому потреба.

Демократи дотепер витратили на вибори двічі більше, ніж республіканці.

Дивіться також: Усе, що потрібно знати про виборчу систему в США

Усе, що потрібно знати про виборчу систему в США. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:15 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG