Спеціальні потреби

Депутат Унгурян: «Фактор Тимошенко став питанням принципу в українській політиці»


У п’ятницю зранку у рамках національного молитовного сніданку у Вашингтоні пройшов український молитовний сніданок, який став вже традиційним. На нього, окрім великої групи українських політиків з різних політичних таборів, прийшли американські законодавці, посли іноземних держав, представники української діаспори та засновники національного молитовного сніданку США.

Сидячи поряд за столом радник президента України – Ганна Герман та соратник ув’язненої лідерки української опозиції Юлії Тимошенко – Григорій Немиря слухали промову Дака Кола, засновника Національного молитовного сніданку. Він нагадував про вчення Ісуса Христа та говорив про необхідність дослухатись один до одного, прощати гріхи і шукати порозуміння. Промовці з американської сторони також закликали українців відмовитись від несприйняття один одного та ненависті і проявити любов та примирення заради України та її народу.

На сніданку не згадували прізвищ українських політиків, але ті, хто сиділи в залі, розуміли цю езопову мову. Один із виступаючих з української сторони, депутат від Партії регіонів Леонід Кожара у свою чергу просив своїх колег та опонентів не бачити світ білим і чорним. Бо, пояснював він, у житті є величезна кількість відтінків сірого і немає як абсолютної брехні, так і абсолютної правди, бо абсолютна правда це Бог.

Більше про сніданок та про реалії сьогоднішньої української політики у студії «Голосу Америки» розповів народний депутат України, член фракції БЮТ – Павло Унгурян.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG