Спеціальні потреби

Рекламу російських пропагандистських каналів негайно заборонено Twitter-ом


Соціальна мережа Twitter ухвалила рішення негайно повністю відмовитись від розміщення реклами облікових записів, які належать державним ЗМІ Росії Russia Today (RT) та Sputnik, які на Заході називають пропагандистськими.

Twitter ухвалив рішення передати 1,9 мільйона доларів, які компанія заробила на розміщенні реклами RT, починаючи з 2011 року на підтримку зовнішнього дослідження використання Twitter ... включно із використанням ботів та дезінформації

"Це рішення базується на аналізі події президентських виборів у США 2016 року та на висновках американської розвідки про те, що RT та Sputnik намагалися втрутитись у перебіг виборів на боці уряду Росії. Ми ухвалили це рішення з усвідомленням його важливості, і вдаємося до цього кроку в рамках наших планів гарантувати безпеку використання Twitter", - йдеться у заяві компанії.

Компанія також відзначила, що ухвалене рішення стосується лише двох російських ЗМІ і базується на внутрішньому розслідуванні їх діяльності та на включення обох ЗМІ у доповідь американської розвідки від січня 2017 року.

"Twitter також ухвалив рішення передати 1,9 мільйона доларів, які компанія заробила на розміщенні реклами RT, починаючи з 2011 року на підтримку зовнішнього дослідження використання Twitter у громадській роботі та в ході виборів, включно із використанням ботів та дезінформації", - йдеться у заяві компанії

Дивіться також: У Флориді пройшов зомбі-парад на велосипедах

У Флориді пройшов зомбі-парад на велосипедах
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:09 0:00

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG