Спеціальні потреби

Нагородою української діаспори похвалився командувач армії Канади


Фото зі сторінки @Army_Comd у Twitter
Фото зі сторінки @Army_Comd у Twitter

Командувач армії Канади Пол Винник похвалився на своїй сторінці у Twitter нагородою, яку отримав від української громади канадської Альберти.

"Висока честь отримати нагороду Hetman Executive Award від громади канадців українського походження в Альберті", - твітує генерал-лейтенант Винник, який має українське коріння.

Щорічна нагорода Hetman Award була започаткована у 1998-му році і вручається видатним українцям Альберти за значні волонтерські досягнення.

Як повідомляє "Радіо Свобода", генерал-лейтенант Пол Винник здобув освіту у Військовому коледжі Роял Роадс та Королівському військовому коледжі Канади. 1986 року вступив до лав військових інженерів.

1997 року став головнокомандувачем Першого полку бойових інженерів у Едмонтоні, з 2004 року – командувач Першої групи тилового забезпечення, з березня 2009 – помічник командувача Об’єднаного тимчасового управління безпеки в Афганістані.

У 2010 році став командувачем Західного округу наземних військ, з 2012 року – заступник командувача армії Канади та очільник командування військової розвідки Канади, з липня 2014 року - голова оборонної розвідки.

Дивіться також: Начальник Генштабу України про співпрацю з військовими США та перехід на стандарти НАТО

Начальник Генштабу України про співпрацю з військовими США та перехід на стандарти НАТО. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:06:12 0:00

XS
SM
MD
LG