Спеціальні потреби

5-ть найгостріших західних оцінок щодо Ксенії Собчак на виборах у Росії


Західні політичні оглядачі та журналісти наперебій озвучують оцінки та прогнози щодо ролі російського публічного діяча, політика, журналіста та артиста Ксенії Собачк. У середу стало відомо, що діячка висувається у президенти Росії.

1. "Ось, як будуть виглядати вибори президента Росії 2018: нестриманого Навального не допустять, а Собчак, яка готова домовлятись, візьме участь. В результаті - перемагає Путін", - твітує Алек Лунь, кореспондент видання The Telegraph у Росії.

2. "Багато хто бачить у цьому план розколу опозиції", - твітує Макс Седдон, журналіст Financial Times.

3. "Собчак підтвердила все, що говорили про неї українські активісти, починаючи з 2013 року", - твітує Александр Кларксон, експерт-міжнародник, викладач Королівського коледжу у Лондоні.

4. "Це хороші новини для Путіна", - пише Марсель Ван Герпен, директор аналітичного центру Cicero Foundation (Голландія).

5. "Єдина версія, яка викликає цікавість, це мізерший шанс, що Путін несподівано оголосить Собчак своєю наступницею. Таку версію запропонував журналіст Кашин. Всі інші версії - нудні", - твітує журналіст британського The Guardian Шон Волкер.

Дивіться також: Як австрійські вибори можуть вплинути на Україну?

Як австрійські вибори можуть вплинути на Україну? Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:22 0:00

XS
SM
MD
LG