Спеціальні потреби

У Таїланді демонстранти оточили урядові будинки


Протест біля урядового будинку у столиці Таїланду Бангкоку
Протест біля урядового будинку у столиці Таїланду Бангкоку
У столиці Таїланду Бангкоку тисячі протестувальників оточили штаб-квартиру уряду, незважаючи на те, що поліція обіцяла усунути людей з місць, які вони займають уже кілька тижнів.

У понеділок протестувальники поставили цементні стіни, щоб заблокувати в’їзди до урядового будинку, де офіси має прем’єр-міністр Їнглак Чинават. Прем’єр-міністр була змушена очолювати свій тимчасовий уряд з кількох місць у столиці.

В п’ятницю спеціальні частини поліції розпочали операцію для усунення демонстрантів з різних частин столиці, де вони протягом уже кількох тижнів мали свої наметові містечка.

Помахуючи палицями, поліція в касках усунула намети і бар’єри, що належали демонстрантам, яких раніше попереджено, щоб вони на ставили опору. Однак лідер опозиційної партії дав зрозуміти, що багато людей легко не поступляться.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG