Спеціальні потреби

Опитування: Клінтон краще за Трампа боротиметься з тероризмом


Гілларі Клінтон
Гілларі Клінтон

Результати нового опитування громадської думки вказують на те, що більшість американців вважають, що ймовірний кандидат у президенти від Демократичної партії Гілларі Клінтон краще вела б справи в боротьбі з тероризмом, ніж її республіканський суперник Дональд Трамп.

П’ятдесят відсотків респондентів найновішого опитування, що його провели газета Washington Post та ABC News, заявили, що вони довіряють Клінтон у веденні справ з тероризмом, і лише 39% Дональду Трампу.

Результати цього опитування є доказом значної зміни у громадській думці з часу терористичних атак торік у Парижі і Сан-Бернардіно, коли заклик Трампа до заборони мусульманам на в’їзд до США отримав сильну підтримку з боку республіканців. Вісім із десяти респондентів найновішого опитуванння відповіли, що вони занепокоєні з приводу можливих атак, здійснених одинокими нападниками. 53% із цих опитаних «дуже занепокоєні» і дві третини сумніваються щодо здатності уряду запобігти атакам одиноких нападників.

Дивіться також: Вирішувати світові проблеми без нового покоління підприємців буде важко - Джон Керрі

Вирішувати світові проблеми без нового покоління підприємців буде важко - Джон Керрі. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:54 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG