Спеціальні потреби

Сирійські війська обстріляли і оточили південні райони Дамаска


Сирійські активісти повідомили, що збройні сили обстріляли два населені пункти неподалік Дамаска та надіслали туди військові підкріплення у намаганні відбити територію, контрольовану повстанцями.

Правозахисна організація Syrian Observatory for Human Rights заявила в п’ятницю, що армійські частини обстріляли ракетами контрольовані повстанцями райони Дарая і Моадамія, що на південний захід від Дамаска. Активісти висловили побоювання, що нарощування військових частин на окраїнах міста може бути підготовкою до неминучого наступу.

У четвер представник ООН з питань мирного врегулювання Лахдар Брагімі заявив, що Сполучені Штати і Росія погодились щодо пошуків «практичної розв’язки», як запобігти загостренню конфлікту.

Брагімі мав тристоронні переговори з державним секретарем США Гілларі Клінтон і міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим за лаштунками конференції з прав людини в столиці Ірландії Дубліні.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

Підсумки візиту держсекретаря Блінкена до Києва. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:47 0:00
XS
SM
MD
LG