Спеціальні потреби

Невідомі озброєні особи застрелили брата спікера сирійського парламенту


У Сирії державне телебачення повідомило про смерть брата сирійського парламенту. За повідомленням агентства новин SANA, Мохаммед Осама Лагам, брат Джихада Лагама, був застрелений у вівторок вранці в дорозі до праці у Дамаску.

Це сталося після однієї з найзапекліших збройних сутичок за останніх кілька місяців.

У понеділок організація активістів заявила, що в результаті самогубної атаки водія замінованої автомашини в центральній провінції Гама загинуло понад 50 сирійських солдатів і бійців відданих президенту Башару аль-Асаду.

Базована у Великробританії організація Syrian Observatory for Human Rights заявила, що атаку в понеділок у селі Зіяра провело пов’язане з аль-Кайдою ісламістське угруповання Фронт аль-Нусра.

Кількість убитих неможливо підтвердити з незалежних джерел.

Організація Syrian Observatory for Human Rights також повідомила, що від вибуху замінованого автомобіля у столичному районі Маззе щонайменше 11 людей загинуло і десятки отримали поранення.

Сирійські активісти повідомили, що в результаті повітряного удару в північно-західній провінції Ідліб загинуло щонайменше 20 повстанців.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG