Спеціальні потреби

Сирійська опозиція вітає відвідини сенатором Джоном Маккейном сирійських повстанців


Сирійська опозиція привітала те, що назвала «надзвичайно важливим» візитом впливового американського сенатора Джона Маккейна, який здійнив неоголошену раніше подорож для зустрічі з повстанцями на території Сирії.

Помічники Маккейна заявили, що сенатор прибув до Сирії з території Туреччини в понеділок разом з командиром Вільної сирійської армії генералом Саламом Ідрісом.

Представник головної Сирійської національної коаліції Анас Абда підкреслив важливість візиту сенатора, який є прихильником надання повстанцям більшої допомоги.

Повстанські командири, які мали зустріч з Маккейном, закликали Сполучені Штати постачити їм зброю і боєприпаси, запровадити зону, заборонену для військово-повітряних сил президента Башара аль-Асада і провести в Сирії та Лівані атаки проти екстремістів угруповання Гезболла, які підтримують президента аль-Асада.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG