Спеціальні потреби

Конфлікт у Сирії має нищівний вплив на дітей країни


September 18, 2012.
September 18, 2012.
Благодійна організація «Рятуймо дітей» попередила про наслідки збройного конфлікту в Сирії на дітей, кажучи, що вони є мішенню атак і часто були свідками смерті членів своїх родин.

Голова організації заявив, що проти сирійських дітей було вчинено «жахливі акти насильства» і що їм потрібна особлива турбота для одуження. Організація також закликає ООН , щоб вона краще вела документацію порушень прав дітей.

У понеділок, після ознайомлення Ради Безпеки ООН, спеціяльний посланник ООН і Ліги арабських держав з питань Сирії Лахдар Брагімі змалював похмуру картину кризи, кажучи репортерам, що «ситуація в Сирії дуже погана і ще погіршується».

Брагімі також повторив попередні коментарі про те, що конфлікт загрожує як регіону, так і світу. Він додав, що в нього є деякі думки щодо зменшення кризи, але він ще мусить сформувати план, який довів би до розв’язки ситуації.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG