Спеціальні потреби

Сирійські літаки обстрілюють місто Алеппо


Сирійські активісти повідомили, що в понеділок вранці сирійські урядові літаки скинули бомби на комерційну столицю країни, в результаті чого загинуло п’ятеро людей, у цьому числі троє дітей. Базована в Лондоні правозахисна організація Syrian Observatory for Human Rights і опозиційні місцеві координаційні комітети заявили, що в результаті проведеного вранці рейду були знищені два будинки в південному районі міста. На оприлюдненому аматорському відео показано, як особи, що вижили, розкопували руїни в пошуках більшої кількості уцілілих жертв.

На іншому відеозаписі, з міста Гомс, продемонстрованому телевізійною мережею «Аль-Джазіра», видно, як над деякими районами міста піднімаються хмари диму. Повідомлено, що там сталося більше обстрілів і збройних сутичок.

Повідомлення про хвилю насильства в Сирії надійшли в час, коли спільний посланник Організації Об’єднаних Націй і Ліги арабських держав Лахдар Брагімі готується ознайомити Раду Безпеки ООН зі своїми недавніми переговорами в регіоні. Цього місяця Брагімі відвідав Сирію і мав зустрічі з президентом Башаром аль-Асадом і представниками опозиції.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG