Спеціальні потреби

У Росії з’ясовують причини пожежі на атомному підводному човні


У Росії з’ясовують причини пожежі на атомному підводному човні
У Росії з’ясовують причини пожежі на атомному підводному човні

За словами російських високопосадовців, пожежники нарешті загасили полум’я на борту атомного підводного човна на півночі Росії. Вони повідомляють, що витоку радіації зафіксовано не було.

Офіційні особи зазначають, що члени екіпажу, які здійснюють моніторинг температури і рівня вуглекислого газу на Єкатеринбурзькому атомному судні не перебувають у безпеці.

Щонайменше семеро людей, серед яких пожежники, були доставлені у лікарню через отруєння димом. Пожежа спалахнула у четвер, коли судно було пришвартоване на ремонт у Мурманської області.

Високопосадовці Росії кажуть, що полум’я охопило дерев'яні риштування, а потім перекинулось на корпус субмарини. Усю зброю з підводного човна було вивантажено перед проведенням ремонту, а реактор було зупинено.

Президент Російської Федерації Дмитро Медведєв доручив розслідувати інцидент і покарати винних.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG